Dankzij ons team van twaalf specialisten is geen vraag, opdracht of uitdaging te gek. Maar wat graag zijn wij iedere klant van dienst en 'nee'-verkopen, dat past ons niet. Waar u bij ons voor terecht kunt is onder meer:

  • Schadeherstel aan (bedrijfs)auto's, caravans en campers
  • Spuiten van meubels, keukens e.d.
  • Herstellen en vervangen van autoruiten
  • Schadeafwikkeling met uw verzekering

Goed om te weten: bij ons bent u altijd welkom voor een (vrijblijvende) prijsindicatie en kunt u gebruik maken van ons vervangend vervoer of onze electrische fiets.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 

Wij zijn een BOVAG-Totaalhersteller en we beschikken over het certificaat 'Erkend Duurzaam' voor duurzaam ondernemen in de mobiliteitsbranche. Een leefbare wereld achterlaten voor de volgende generaties, daar draait het wat ons betreft om.

erkend duurzaam

Aangezien wij onze kinderen ook een mooie wereld toewensen, doen wij er alles aan om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo houden we rekening met de effecten van de bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Denk hierbij aan het slim besparen van energie, het grondig scheiden van afval en het toepassen van producten en werkmethoden die de CO2-uitstoot verminderen. Het is ook mogelijk om samen met u als klant te kijken naar de mogelijkheden voor het gebruik van tweedehands onderdelen, een besparing voor uw portemonnee én het milieu.

Onze privacy policy
Conform de nieuwe wetgeving voor de AVG staat onze privacy policy hier.