• campers2

camper juriaanVanaf 1 januari 2019 zijn wij aangesloten RE-CAMP hersteller en mogen wij voor onderstaande caravan- en camperverzekeringen herstellen. Onze vakman Juriaan Nagtegaal, met 30 jaar ervaring op dit gebied, is u hierbij graag van dienst. Wilt u heerlijk genieten in het zonnetje met uw caravan of camper maar heeft u helaas schade dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende offerte of om hem bij ons te laten herstellen. 

Mogen wij uw caravan of camper herstellen en bent u zelf niet in de gelegenheid de caravan of camper bij ons te brengen dan hebben wij in overleg een haal- en brengservice!

logo re camp

Dit zijn de verzekeringsmaatschappijen waarvoor wij via aangesloten keten RE-CAMP mogen herstellen:

 
logo re camp
logo camper
logo nh1816
logo ansvar
logo turien
logo aon
logo eak
logo nkc
logo iptiq
logo goboony

 

In 2007 zijn wij door caravan- en camperdealerbedrijven in de regio benaderd om het schadeherstel voor onze rekening te nemen. Schadeherstel van caravan en campers vergt een specialistische aanpak en door verschillende materialen en structuren is geen schade hetzelfde.

Hoe groot of klein de schade ook is, bij ons is uw caravan of camper in goede en professionele handen. Sinds 2011 hebben we aan de overzijde een eigen caravan- en camperschadeherstelpand in gebruik genomen om daar te uw caravan of camper te kunnen herstellen. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij zijn aangesloten BOVAG-hersteller dit houdt in dat er volgens precies omschreven procedures en werkprocessen wordt gewerkt. Daarbij heeft u 4 jaar garantie op de herstelde schade.

Een mooie toevoeging en om rekening te houden met de effecten van onze bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij is het certificaat ‘Erkend Duurzaam’ wat wij in ons bezit hebben. Een leefbare wereld achterlaten voor de volgende generaties, daar draait het wat ons betreft om. Aangezien wij onze kinderen ook een mooie wereld toewensen, doen wij er alles aan om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo houden we rekening met de effecten van de bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Denk hierbij aan het slim besparen van energie, het grondig scheiden van afval en het toepassen van producten en werkmethoden die de CO2-uitstoot verminderen. Het is ook mogelijk om samen met u als klant te kijken naar de mogelijkheden voor het gebruik van tweedehands onderdelen, een besparing voor uw portemonnee én het milieu.

 

WIJ ZIJN TE BEREIKEN OP HET VOLGENDE ADRES:

Koelewijn Caravan & Camperschade B.V.
Zandhaver 18
1731 LK Winkel
Tel: 06 - 55055002

Bankrekeningnummer: NL26 RABO 0340 2214 61

E-mail algemeen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OPENINGSTIJDEN:

Maandag:
8.00 – 16.45 uur
Dinsdag:
8.00 – 16.45 uur 
Woensdag:
8.00 – 16.45 uur
Donderdag:
8.00 – 16.45 uur
Vrijdag:
8.00 – 16.00 uur