Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar wat nu te doen bij schade aan uw voertuig?
Het allerbelangrijkste is om rustig te blijven. Doorloop vervolgens deze vijf stappen:

  1. Vul het schadeformulier zo compleet mogelijk in met de betrokken partij(en). Noteer het kenteken van de tegenpartij en maak foto’s en een tekening. Bij letselschade, complexe schade of meningsverschillen belt u de politie.
  2. Heeft iemand iets gezien? Ga zo snel mogelijk op zoek naar getuigen. Vraag naar wat ze gezien hebben en noteer alle gegevens. Of noteer het kenteken van de auto van getuigen als u ze niet kunt spreken.
  3. Kunt u niet meer verder rijden? Schakel dan een sleepdienst in. Op uw groene kaart staat het telefoonnummer van de alarmcentrale van uw verzekeringsmaatschappij.
  4. Neem contact met ons op. Om uw schade te kunnen behandelen neemt u mee: Kentekenbewijs, uw groene kaart en uw rijbewijs.

Bent u eenmaal onder onze hoede, dan nemen wij contact op met uw verzekeraar. De financiële afwikkeling nemen wij voor onze rekening, evenals het regelen van een schade-expert. Hebt u een volledig casco- of allriskverzekering? Dan regelen wij de schade met uw verzekeraar. Bent u niet verzekerd voor schade aan uw eigen auto? Dan bekijken wij met u de mogelijkheden om uw auto zo voordelig mogelijk, maar vakkundig te repareren. Dit kan door bijvoorbeeld gebruik te maken van gebruikte of imitatieonderdelen. Sowieso geven wij altijd eerlijk en onafhankelijk advies én garantie op de herstelwerkzaamheden.